Teater


Fordyb dig i skuespil

Har du aldrig stået på en scene, eller er du allerede en erfaren scenekunstner? Så har du her en rigtig god mulighed for at lege, at arbejde med og fordybe dig i teater sammen kammerater, der har den samme interesse. Der er plads til alle på teaterlinjen uanset erfaring, forkundskaber eller mod.

Scene

På teaterlinjen arbejder vi i vores store teatersal. Her er en dejlig scene, stor publikumsopbygning og superfede lys- og lydfacilliteter, der virkelig giver vores arbejde et professionelt udtryk.

Indhold

teaterlege · improvisation

performance · bevægelsesteater

karakteropbygning · replikarbejde

kreativitet · samarbejde

Årets store forestilling

Af vores produktioner kan nævnes: Moulin Rouge (bearbejdet), Cabaret (bearbejdet), Highlights Of The Holy Bible (eget manus), Askepot (eget manus, meget anderledes), Grease, Hair (bearbejdet), Hamlet (bearbejdet), Confusione (en bearbejdning af Shakespeares "Much Ado About Nothing") og Cabaret (bearbejdet).

 

Hvad kan du regne med på teaterholdet?

- At du kommer til at grine, lære nyt om dig selv og livet omkring dig

- At du opdager og arbejder med nye udtryksformer

- At du kommer til at samarbejde ikke bare med de andre på teaterlinjen men også med elever fra de andre linjer

- At du vil møde professionelle skuespillere og dansere, som kommer som gæstelærere.

- At vi både skal se og spille teater!

I foråret er der premiere på vores store forestilling, som vi selv skaber fra bunden. Den skal vises flere gange for skoler, drama/teaterhold, familie og venner. Og den bliver vedkommende, gribende – og helt unik!

TGK

Teater på ØU er en forberedelse til TGK. Flere af vores elever er efter et år på ØU´s teaterlinje kommet ind på TGK i Aalborg.

Hvad jeg hører, glemmer jeg
Hvad jeg ser, husker jeg
Hvad jeg gør, ved jeg

                          Platon 350 f Kr