Teater


Fordyb dig i skuespil

Har du aldrig stået på en scene, eller er du allerede en erfaren scenekunstner? Så har du her en rigtig god mulighed for at lege, at arbejde med, og fordybe dig i teater sammen kammerater, der har den samme interesse. Der er plads til alle på teaterlinjen uanset erfaring, forkundskaber eller mod.

På den store scene

På teaterlinjen arbejder vi i vores store teatersal. Her er en kæmpe scene, stor publikumsopbygning og superfede lys- og lydfacilliteter, der virkelig giver vores arbejde et professionelt udtryk.

Indhold

teaterlege · improvisation

performance · bevægelsesteater

karakteropbygning · replikarbejde

Årets store forestilling

Af vores produktioner kan nævnes: Moulin Rouge (bearbejdet), Cabaret (bearbejdet), Highlights Of The Holy Bible (eget manus), Askepot (eget manus, meget anderledes), Grease, Hair (bearbejdet), Hamlet (bearbejdet), Confusione (en bearbejdning af Shakespeares "Much Ado About Nothing") og Cabaret (bearbejdet).

Mange facetter

Du vil både komme til at arbejde sammen med elever fra musiklinjen og elever fra tekstil-designlinjen omkring kostumedesign, når vi om foråret laver vores store produktion. Her vil du sandsynligvis også stifte bekendtskab med dans - Teaterholdets danselærer er professionelt udannet danser. Derudover bliver emner som lys og lyd og sminkning berørt.

TGK

Teater på ØU er en forberedelse til TGK. Flere af vores elever er efter et år på ØU´s teaterlinje kommet ind på TGK i Aalborg.