Musik og Kor


Her kan du se vores musikvalgfag

Instrumental

I Instrumental kan du få undervisning i et musikinstrument, enten alene eller i en gruppe. 
Der udbydes undervisning i guitar, bas, trommer og klaver. Instrumental er mest til dig, der gerne vil lære at spille på et instrument eller lige er startet. Undervisningen er ca. 20 minutter per elev om ugen, og det forventes, at du øver dig fra gang til gang. 

 

Band Coaching

Valgfaget for jer, der har fundet sammen i et band og vil noget med det. I kan blive hjulpet i jeres kreative proces og få hjælp til at få pudset jeres numre af, så I bliver koncertklar. Det kan også være her, at vi giver os tid til at få jeres musik indspillet i en superkvalitet i Pro Tools Studiet.

Guitar

Uanset hvilket niveau du er på, vil du kunne få noget ud af valgfaget guitar. Vi deler jer ind i små grupper, alt efter jeres niveau.
Så er du helt og aldeles nybegynder, så er det der vi starter med dig. Og har du spillet i lang tid og har brug for ideer til at spille solo, teori, eller hvordan du får din forstærker til at lyde optimalt, ja så er det der, vi tager fat....

Sammenspil

I kan gøre det hele tiden på efterskolen. Det handler om at spille med hinanden. På kryds og tværs. Spille noget forskelligt musik og på den måde blive bedre. Her kan du både blive bedre på dit eget instrument og i sammenspilssituationen.

Musikproduktion

Lyd professionelt og lyd RIGTIGT! 

Her lærer du om indspilningsteknik, musikalsk arrangement, mix og valg af musikalsk udtryk. Vi arbejder med mikrofonopsætning, lyd-redigering og lyd-mix af de indspillede numre. Vi stiler efter at have minimum et band eller et par solister tilknyttet valgfaget, så vi har noget forskellig musik at arbejde med. Vi arbejder i programmet Pro Tools som sætter den professionelle standard for musikproduktion i dag.

musikopt

Kor

Er du glad for at synge i kor, og synes du om at synge med en masse andre, kan det være at kor er noget for dig. 
Vi synger rytmisk (altså ikke kirkekor), og det kan være gospel, disney, pop/rock, eller hvad vi nu sammen finder frem til.

Musiknørd

Det handler om musikteori. Vi angriber musikken på mange forskellige måder: lytter til fed musik, øver noder, laver musikanalyse, snuser til musikhistorie, lærer at afkode akkorder (også de rigtig svære). Her er noget for musiknørder på alle niveauer.

Musiknørd