Bliv elev på en KREATIV EFTERSKOLE

STADIG LEDIGE PLADSER

Få et helt unikt efterskoleophold på en helt unik efterskole. Fordyb dig i MUSIK, TEATER, KUNST, FILM, SPILUDVIKLING eller MODE & DESIGN. Oplev et fantastisk fællesskab båret af rummelighed og tillid.

Besøg en kreativ efterskole – book et besøg herunder

Bliv elev på efterskolen

Kom og besøg os og få en oplevelse af, hvordan vores hverdag og fællesskab er på ØU.

Du vil blive modtaget i døren af to elever, der under en rundvisning på skolen vil fortælle dig om, hvordan det er at være elev her hos os.
Derefter vil du og dine forældre over en kop kaffe få en snak med en lærer, der gerne vil vide lidt om dig og dine ønsker til det at gå på efterskole og give dig lidt mere information om bl.a. linjefag, gallafest, udenlandstur og alt det andet, som skaber et ØU-fællesskab.

Besøg efterskolen

Idéen med besøget er, at du skal få en fornemmelse af, om ØU er noget for dig. Vi har god tid til at snakke med dig både om aftenen og i weekenderne. Ring til os på tlf. 9833 7075 eller skriv til os på oeu@oeu.dk, så aftaler vi et tidspunkt for besøget.

Som afslutning på dit besøg får du en blanket til ansøgning om optagelse, som du kan udfylde med det samme eller tage med hjem og sende til os, hvis du senere bestemmer dig for ØU. Når du så har udfyldt det – og hvis der er ledige pladser – modtager du en bekræftelse på, at du er optaget, når I har betalt for pladsreservationen (2.000 kr.).

Kontakt os

ØSTHIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE

Efterskole frihed under ansvar

Book forbesøg

At begynde på efterskole er en stor beslutning. Det er ét helt år, hvor du skal yde og nyde sammen med resten af elevholdet. Vi anbefaler, at du besøger efterskolen, så du kan se og mærke, om efterskolelivet på ØU er noget for dig. Måske vil du slet ikke med hjem igen?  7. klasse8. klasse9. klasse


  24/2525/2626/27Andet

  Bliv elev på efterskolen

  Venteliste

  Er der ingen plads, kan du komme på venteliste, hvorefter vi vil kontakte dig, så snart, der bliver en ledig plads. Der skal ikke betales for reservation, så længe du står på venteliste. Kontakt skolens kontor for nærmere aftale om besøg eller yderligere oplysninger.

  LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

  SÅ BESØG OS

  KONTAKT OS