HØR, SE OG MÆRK

BESØG EFTERSKOLEN

Kom og besøg os og få en oplevelse af, hvordan vores hverdag og fællesskab er på ØU.
Du vil blive modtaget i døren af to elever, der under en rundvisning på skolen vil fortælle dig om, hvordan det er at være elev her hos os.
Derefter vil du og dine forældre over en kop kaffe få en snak med en lærer, der gerne vil vide lidt om dig og dine ønsker til det at gå på efterskole og give dig lidt mere information om bl.a. linjefag, gallafest, udenlandstur og alt det andet, som skaber et ØU-fællesskab.
Idéen med besøget er nemlig, at du skal få en fornemmelse af, om ØU er noget for dig.
Vi har god tid til at snakke med dig både om aftenen og i weekenderne.

Ring til os på tlf. 9833 7075 så aftaler vi et tidspunkt for besøget – vi tager næsten altid telefonen, men træffes bedst hverdage 10 – 12 og 13 – 15!

Du kan også sende os en mail på oeu@oeu.dk eller benytte dig af kontaktformularen herunder.

Som afslutning på dit besøg får du en blanket til ansøgning om optagelse, som du kan udfylde med det samme eller tage med hjem og sende til os, hvis du senere bestemmer dig for ØU.

Når du så har udfyldt det – og hvis der er en ledig plads – modtager du en bekræftelse på, at du er optaget, når I har betalt for pladsreservationen (2000 kr.).

Fællesskab på efterskole

Kontakt os

ØSTHIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE

Book forbesøg

Kom på besøg og mærk stemningen. Bliv vist rundt af elever og få en samtale med en lærer på Østhimmerlands Ungdomsskole. Skriv dine oplysninger og en besked i formularen herunder, så kontakter vi dig og aftaler nærmere.    7. klasse8. klasse9. klasse


    24/2525/2626/27Andet