DESIGNEFTERSKOLE

SKAB MODE OG DESIGN

Vi er en kreativ efterskole med håndarbejde og design. Vi kalder linjen Mode og Design og her arbejder vi projektorienteret med forskellige temaer, men med frie rammer som gør, at du har mulighed for at udvikle dine egne ideer og designs og fordybe dig i dine projekter.

På vores designefterskole vil du tilegne dig viden og lære grundlæggende håndværksmæssige redskaber inden for håndarbejde og tøjdesign.

HØR MERE OM MODE & DESIGN PÅ ØU

Se video om Mode og Designlinjen

  Se magasin fra Mode og Design

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kreativitet, mode og håndværk

På mode- og designlinjen kan du igennem en fordybende kreativ designproces og gode håndværksmæssige teknikker skabe din helt unikke garderobe. Her kan du arbejde med formgivning af tekstiler på et højt kunstnerisk og eksperimenterende niveau.

Designprocessen kræver fordybelse og er vigtig for at kunne skitsere og afprøve forskellige materialer, farver og mønstre.

Moderetninger og tendenser i samfundet må ses som inspiration for valg af tekstile udtryk.

Mode og design – Processen

Designprocessen kræver fordybelse, hvor du kan skitsere, eksperimentere med farver, form og materialer, og udvikle mønstre med personligt snit og udtryk.

Igennem materialekendskab kan du vurdere kvalitet, styrke og æstetik, og kunne arbejde med kvalitetsprodukter indenfor metervarer og garn, og fortrinsvis med naturmaterialer som uld, hør, bomuld, viscose og læder.

Håndarbejde og teknikker

Du vil opnå tekniske færdigheder indenfor mønster- og syteknik, strik og hækling, broderi og tryk, så du får mulighed for at vurdere, eksperimentere og udføre små og store kreationer. Symaskinerne er af bedste kvalitet og med den nyeste teknik, feks indbygget klippefunktion. Håndarbejde, teknikker og design bliver til ét.

Designfokus, mode og trends

Mode handler om form, funktion og identitet, om at skabe tøj, der aflæser, reflekterer og udfordrer og som er trendsskabende.

Du kan lade dig inspirere af moden og tendenser i samfundet, og forholde dig til kvalitet, re-design, bæredygtigt design og komme med bud på fremtidens design.

Udstillinger

Mode- og designlinjen laver løbende udstillinger – nogle gange også ude af huset. I 2016 blev det bl.a. til en udstilling af “Provokerende mode” på KUNSTEN i Aalborg.

Se stemninger fra Mode og Design

LOKALER & AKTIVITETER

VI RÅDER OVER MANGE FORSKELLIGE REDSKABER, MASKINER OG VÆRKTØJER I VORES LOKALER. DU MÅ SELVFØLGELIG OGSÅ HAVE DINE EGNE TING MED. HVORNÅR SES VI?

LYDER DESIGNEFTERSKOLE SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS