KUNSTEFTERSKOLE

BLIV UDFORDRET PÅ DIN LYST TIL AT SKABE

På kunstlinjen vil du blive præsenteret for kunstens mange udtryksformer, fra de klassiske teknikker inden for tegning, maleri og keramik over til de mere eksperimentelle kunstarter som installationskunst, videokunst og performancekunst.

Her gælder det om, at du finder ind til dit helt eget kunstneriske udtryk, du vil på vores kunstefterskole blive præsenteret for udfordrende og eksperimenterende opgaver, for derigennem at finde lige netop dit ståsted, hvorfra du vil lave spændende og personlige kunstværker.
Vi tror på at kunsten kan være med til at skabe et rum for fritænkning, som giver os styrke til at begå os frit i verdenen.

Kunst på efterskole

Inspirerende faciliteter

ØU er en kunstefterskole med et stort og inspirerende atelier med lys og gode arbejdsforhold.
 Atelieret har, hvad den kunstneriske proces kræver af farver, pensler, staffelier m.m.
Til kunstlinjen hører også vores veletablerede keramikhus med ovne, drejeskiver og en masse materialer og værktøjer til at skabe spændende keramik-værker.
Disse flotte faciliteter står til rådighed for dig,
så du også kan fordybe dig i arbejdet efter undervisningen.

ØU og omverdenen

Vi har et samarbejde med KUNSTEN i Aalborg, og vi bestræber os generelt på, at forholde os til den eksisterende kunst omkring os.

Udtryk dig igennem kunsten

Kunst er et virkningsfuldt sprog til at udtrykke sine holdninger og følelser med, og derfor har vi som kunstefterskole både fokus på den kreativ proces og på at gøre idéen til et færdigt værk.

Der arbejdes med mange forskellige udtryksformer indenfor tegning, maleri, grafik, skulptur, keramik og blandform. Arbejdsformen skifter mellem individuelt arbejde, gruppearbejde, traditionel- og procesorienteret undervisning.

Vi slutter året med vores store linjefagsudstilling, hvor i selv definerer jeres afsluttende kunstprojekt.

Efterskole med kunst
Kunstnerisk efterskole

Udviklende kunstundervisning

På kunstlinjen kan du arbejde på dit personlige udtryk og dygtiggøre dig inden for blandt andet tegning, maleri, grafik, skulptur, keramik, modellering og blandform. På keramik undervises i forskellige tekniker og kunstformer, sideløbende med at der er rum til at eksperimentere
og undersøge dit eget kunstneriske udtryk i et undersøgende laboratorium.

Dygtige kunstnere gæster kunstlinjen gennem året, og undervisningen kan ses som en forberedelse til BGK.

LOKALER & AKTIVITETER

KUNSTEFTERSKOLE – HAR DU EN KUNSTNER I MAVEN?
ØU HAR DE PERFEKTE RAMMER FOR DIG DER VIL DET KUNSTERISKE.
HVORNÅR SES VI?

KUNSTEFTERSKOLE – LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS