TEATER EFTERSKOLE

FORDYB DIG I SKUESPIL

Teaterefterskole. Har du aldrig stået på en scene, eller er du allerede en erfaren scenekunstner? Er du træt af at dine monologer, ingen publikum har, eller vil du bare gerne trække i snoren, så tæppet går?

På en efterskole med teater har du en rigtig god mulighed for at lege, at arbejde med og fordybe dig i teater og skuespil sammen med kammerater, der deler din entusiasme for scenekunsten. På ØU’s teaterlinje er der plads til alle, uanset erfaring, forkundskaber eller mod.

Bliv teater-elev på ØU?

Scene

På teaterlinjen arbejder vi i vores store teatersal. Her er en dejlig scene, stor publikumsopbygning og superfede lys- og lydfacilliteter, der virkelig giver vores arbejde et professionelt udtryk.

Derudover har vi selvfølgelig også en garderobe og sminkerum bag scenen, så du selvsikkert kan træde ud på de bonede gulve og udfolde din karakter. 

Indhold

teaterlege · improvisation
performance · bevægelsesteater
karakteropbygning · replikarbejde
kreativitet · samarbejde

Årets store forestilling

I foråret er der premiere på vores store forestilling, som vi selv skaber fra bunden. Her får alle på teaterholdet mulighed for at give den gas og sætte deres helt personlige aftryk. Forestillingen vises flere gange for skoler, drama/teaterhold, familie og venner. Og den bliver vedkommende, gribende – og helt unik!

Kom og hjælp os med at skabe den næste forestilling, og udnyt hverdagens efterskole drama på en drama efterskole.

Hvad kan du regne med på teaterholdet?

På vores teater efterskole møder du udfordrende undervisning og grænseoverskridende udtryksformer. Vi arbejder med et væld af forskellige elementer, som skal være med til at bygge dit mod og fremme din frihed indenfor teaterkunsten. Du bliver blandt andet introduceret for teaterlege, improvisation, performance, bevægelsesteater, karakteropbygning, replik-arbejde og kreativt samarbejde.

Hvis du ikke helt er overbevist endnu, så har vi samlet 5 hurtige grunde til at en efterskole med teater bliver en berigende oplevelse for dig:

– At du kommer til at grine, lære nyt om dig selv og livet omkring dig

– At du opdager og arbejder med nye udtryksformer

– At du kommer til at samarbejde ikke bare med de andre på teaterlinjen men også med elever fra de andre linjer

– At du vil møde professionelle skuespillere og dansere, som kommer som gæstelærere.

– At vi både skal se og spille teater!

På vores scene er der plads til alle, og hvis du ikke føler dig 100% klar til at træde ud i rampelyset, så er der altid plads bag scenen til teknisk kreativitet og som passioneret lyd-, lys- eller scenetekniker. Du ved bedst, hvad der giver mening for dig, vi sørger blot for et velkomment og kreativt miljø, hvor du kan udfolde dine interesser.

Dans og teater efterskole
Efterskole med teater

TGK

Teater på ØU er en forberedelse til TGK. Flere af vores elever er efter et år på ØU´s teaterlinje kommet ind på TGK i Aalborg.

Vores forestilling “Flip”

Vi mennesker er meget forskellige og kender alligevel til de samme følelser. Det er følelser, som Holberg og Shakespeare laver teater over – og det gjorde vi så også på ØU!
Teaterlinjen på ØU skabte nemlig igen deres egen teaterforestilling med guf for både øjne og ører. Nogle gange bliver fænomener tydeligere, når de bliver vendt på hovedet og karikeret. Det var temaet for forestillingen.

Billeder fra teaterforestillingen – FLIP

LOKALER

VI HAR EN FANTASTISK TEATERSAL MED ALT I LYS OG LYD. Vi HAR DESUDEN EN KÆMPE GARDEROPE OG ET LÆKKERT SMINKERUM. HVORNÅR SES VI?

LYDER TEATEREFTERSKOLE SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS