TEATER EFTERSKOLE

FORDYB DIG I SKUESPIL

Teaterefterskole. Har du aldrig stået på en scene, eller er du allerede en erfaren scenekunstner?

På en efterskole med teater har du en rigtig god mulighed for at lege, at arbejde med og fordybe dig i teater og skuespil sammen med kammerater, der har den samme interesse. Der er plads til alle på teaterlinjen uanset erfaring, forkundskaber eller mod.

Bliv teater-elev på ØU?

Scene

På teaterlinjen arbejder vi i vores store teatersal. Her er en dejlig scene, stor publikumsopbygning og superfede lys- og lydfacilliteter, der virkelig giver vores arbejde et professionelt udtryk.

Indhold

teaterlege · improvisation
performance · bevægelsesteater
karakteropbygning · replikarbejde
kreativitet · samarbejde

Årets store forestilling

I foråret er der premiere på vores store forestilling, som vi selv skaber fra bunden. Her får alle på teaterholdet mulighed for at give den gas og sætte deres helt personlige aftryk. Forestillingen vises flere gange for skoler, drama/teaterhold, familie og venner. Og den bliver vedkommende, gribende – og helt unik!

Hvad kan du regne med på teaterholdet?

– At du kommer til at grine, lære nyt om dig selv og livet omkring dig

– At du opdager og arbejder med nye udtryksformer

– At du kommer til at samarbejde ikke bare med de andre på teaterlinjen men også med elever fra de andre linjer

– At du vil møde professionelle skuespillere og dansere, som kommer som gæstelærere.

– At vi både skal se og spille teater!

Dans og teater efterskole
Efterskole med teater

TGK

Teater på ØU er en forberedelse til TGK. Flere af vores elever er efter et år på ØU´s teaterlinje kommet ind på TGK i Aalborg.

Forestillingen “Flip”

Vi mennesker er meget forskellige og kender alligevel til de samme følelser. Det er følelser, som Holberg og Shakespeare laver teater over – og det gjorde vi så også på ØU!
Teaterlinjen på ØU skabte nemlig igen deres egen teaterforestilling med guf for både øjne og ører. Nogle gange bliver fænomener tydeligere, når de bliver vendt på hovedet og karikeret. Det var temaet for forestillingen.

Billeder fra teaterforestillingen – FLIP

LOKALER

VI HAR EN FANTASTISK TEATERSAL MED ALT I LYS OG LYD. Vi HAR DESUDEN EN KÆMPE GARDEROPE OG ET LÆKKERT SMINKERUM. HVORNÅR SES VI?

LYDER TEATEREFTERSKOLE SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS