“Den vigtigste rejse er rejsen ind i dig selv og fællesskabet”

UDLANDS
REJSER MED EFTERSKOLEN

På ØU kommer du på flere rejser. Vi har linjefagstur til København og en udlandsrejse til en destination der varierer fra år til år.

Den rejse der næsten altid sætter de dybeste spor for de unge der går på ØU er rejsen ind i fællesskabet. Fællesskabet på ØU er helt unikt. BESØG OS og mærk stemningen.

Kom og mærk stemningen på ØU

Ud over udlandsrejsen tager vi også på en linjefagstur til København i efteråret, hvor linjerne hver især besøger linjefagsaktuelle events eller steder. På turen prioriterer vi samtidig en fælles oplevelse for hele skolen. Det kunne være en tur i teatret eller en koncertoplevelse.

Vi afslutter efterskoleopholdet med en hyttetur. Vi kalder turen for Tour of tears.

Rejser er inkluderet i prisen

På ØU er fællesskabet meget vigtigt. Derfor rejser vi altid sammen hele årgangen. Vi tager for det meste til et sted i Europa i bus, for at holde vores klimaaftryk nede. Vi har eksempelvis tidligere været i Rom, Berlin, Paris og Barcelona. En storby- og kulturtur, hvor hele skolen sammen rejser foråret i møde og dyrker fællesskabet i en af Europas metropoler. Idéen med vores udlandstur er, at det skal være en oplevelse, vi deler allesammen.
Derfor er turen, ophold og mad naturligvis inkluderet i de almindelige skolepenge. Det vil sige, at der ikke er ekstra udgifter i forbindelse med turen ud over eventuelle lommepenge.
Her kan du se nogle billeder fra turene.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS