ER DU TIL KAMERAER

VALGFAG MED FILM OG FOTO PÅ ØU

Søger du en efterskole med gode faciliteter for foto og film – så læs videre.

TILBAGE TIL VALGFAGSOVERSIGTEN

FOTO

Her kan du lære om kameraets teknik og hvilke kameraindstillinger, der er smart at bruge i lige netop den situation, du står i!
Vi kan tilbyde, at du kan bruge vores digitale spejlreflekskameraer fra Canon og Nikon. Har du dit eget kamera, er du selvfølgelig meget velkommen til at bruge dette.
Er du vild med portrætfoto, kan du arbejde med forskellige lyslægninger i vort fotostudie.
Det digitale mørkekammer foregår på vores ni iMacs, hvor vi redigerer billederne i Adobe Lightroom CC eller Adobe Photoshop CC. Har du lyst til at arbejde i et gratis program, kan vi også hjælpe dig i f.eks. GIMP.

FOTO I MØRKEKAMMER

Her kommer du til at stifte bekendtskab med de gode gamle filmruller, analoge spejlreflekskameraer og sort/hvid fotografi. Du kommer selv til at stå for fremkaldelsen og forstørrelserne af billederne i mørkekammeret.

PHOTOSHOP

På efterskolen har vi det nyeste Photoshop. Her arbejder vi i Adobe Photoshop CC og Adobe Lightroom CC. Der er mulighed for at lære de grundlæggende teknikker i billedbehandling. Desuden arbejder vi selvfølgelig med mere komplicerede værktøjer som Layers, Layer Masks, Clipping Masks osv.

BOGART

Elsker du at se film og ikke mindst at diskutere dem, så er dette måske noget for dig. Faget er opkaldt efter det gamle filmprogram på DR.
Med udgangspunkt i forskellige temaer og begivenheder bliver der lavet et oplæg, som indbyder til fælles diskussion. Herefter ser man en film eller dokumentar om emnet, og til sidst efterbehandles filmen på klassen.
Det er ikke det tekniske omkring filmene, men deres indhold vi fokuserer på.

Vi har masser af kameraer og redigeringsudstyr på efterskolen.

LYDER ØU SOM EN EFTERSKOLE FOR DIG?

KOM OG BESØG OS

KONTAKT OS