Fitness-valgfag

Søger du en efterskole med gode muligheder for at dyrke fitness – så læs videre.

TILBAGE TIL VALGFAGSOVERSIGTEN

Styrk din fysiske form

Øg din mentale velvære

Bliv en del af træningsfælleskabet

Østhimmerlands Ungdomsskole

– en efterskole med fitnessvalgfag

Fitness er en vigtig del af livet for mange mennesker, og det er ingen undtagelse for eleverne på efterskoler. Derfor har du som elev her på Østhimmerlands Ungdomsskole mulighed for at vælge vores populære fitness som valgfag som en del af din undervisning.

Det har vi, fordi vi mener, at en efterskole med et fitnessvalgfag er den perfekte løsning for de elever, der ønsker at kombinere deres interesse for fitness og sundhed med deres skolegang.

Hvis du er interesseret i at forbedre din fysiske form, øge dit mentale velvære og kombinere dette med din skolegang, så er fitness-valgfaget på Østhimmerlands Ungdomsskole det perfekte valg for dig.

KONTAKT OS

Dyk ned i fitnessverdenen på vores efterskole

På vores efterskole i Jylland har du mulighed for at træne og dyrke sport med andre unge, der deler din interesse. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan fitness, kost og motion kan medvirke til at skabe et fysisk såvel som mentalt overskud, så du kan klare hverdagens store og små udfordringer.

På vores fitnessvalgfag vil du lære om de forskellige discipliner inden for fitness på en sjov, lærerig og udfordrende måde, der med garanti vil give sved på panden og et smil på læben. Derudover vil du også blive undervist i ernæring og sundhed, så du får en større indsigt i, hvordan du selv kan skræddersy din træning til dine individuelle behov og mål.

En fitness-efterskole i Jylland, der knytter bånd

På efterskolens fitness-valgfag har vi det sjovt, mens vi udfordrer hinanden og motiverer hinanden. Vi garanterer, at du vil blive udfordret på dit niveau og udvikle dig både fysisk og mentalt. På vores fitness-valgfag vil du opleve, at du bliver en del af et større fællesskab, hvor det gode samarbejde og de sjove og lærerige træningstimer skaber et unikt sammenhold og venskaber for livet. På efterskolens fitness-valgfag lægger vi derfor stor vægt på fællesskabet omkring træningen og de særlige bånd og venskaber, der opbygges, når vi er i tæt kontakt og arbejder sammen om de hårde fysiske udfordringer.

Efterskolens fitness-valgfag er for alle, og det er helt op til dig, hvor du starter og hvad dit mål er.

Et fitness-valgfag med mange muligheder

Fitness på efterskolen er for alle, der har lyst til at styrke kroppen og komme i form. For at skabe de absolut bedste rammer er efterskolens faciliteter og udstyr af høj kvalitet, så du kan træne i de bedste omgivelser.

Efterskolen har også et godt læringsmiljø, hvor eleverne kan støtte og motivere hinanden. Byens fitnesscenter står til rådighed i valgfagstimerne, hvilket du også har mulighed for at benytte ganske gratis i din fritid.

Mulighederne er mange, når du vælger fitness-valgfaget på Østhimmerlands Ungdomsskole.

Lyder fitness-valgfaget som noget for dig?

Medarbejdere

Det er vigtigt, at vælge en efterskole, der passer til dine interesser og mål, så du kan få det optimale ud af din skolegang. Derfor tilbyder vi foruden fitness alverdens andre valgfag på efterskolen, som du også kan prøve af i din tid på Østhimmerlands Ungdomsskole.

Lyder det som noget for dig og har du mod på at prøve kræfter med de bedste funktionelle former inden for træning og blive klogere på, hvordan du passer godt på din krop gennem stærke fysiske og intensive workouts i et inkluderende træningsfællesskab – så bliv en del af vores fitnessvalgfag på Østhimmerlands Ungdomsskole!

Bliv kontaktet af os

Har du spørgsmål om ØU’s fitness valgfag? Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.    7. klasse8. klasse9. klasse


    24/2525/2626/27Andet

    LYDER ØU SOM EN EFTERSKOLE FOR DIG?

    KOM OG BESØG OS

    KONTAKT OS