VIL DU BEVÆGE DIG?

VALGFAG MED SPORT OG LEG

Søger du en efterskole med gode muligheder for sport og leg – så læs videre.

TILBAGE TIL VALGFAGSOVERSIGTEN

BADMINTON

Badminton er for alle på efterskolen, som har lyst! Man behøver ikke være god, bare man har mod på at prøve og har lyst til at have det sjovt. Vi varmer kortvarigt op, og ellers spiller vi forskellige former for badminton, lærer reglerne og får bevæget kroppen.

SPORT OG LEG

Her afprøver vi mange forskellige spil og lege såvel ude som inde. F.eks. høvdingebold, rundbold, baronen efter stuepigen, kryds-tagfat og mange mange flere.

FODBOLD

Fodbold på ØU er for alle efterskolelever, også dem som aldrig har prøvet det før. Udover at blive bedre, så gælder det først og fremmest om at få rørt sig og at have det sjovt. I hver time spiller vi kamp og laver øvelser, der træner forskellige ting i spillet.

Rock your body

Vinduerne skal helst dugge lidt, når vi forlader gymnastiksalen. Vi får pulsen op med cirkeltræning.
Hvis solen skinner, bruger vi naturen udenfor. Dine muskler vil sikkert også protestere lidt over styrketræningen, som hver gang indgår i timerne. Vi benytter forskellige redskaber eller bare kroppens egen vægt. Samtlige timer afsluttes med udspændingsøvelser.
Det allervigtigste er dog, at vi har det sjovt, og at man har det rigtigt godt bagefter.

TONSEHOLDET

Synes du det er fedt at mosle, tonse, bryde og være fysisk aktiv? På tonseholdet giver vi den gas, og det er her, vi kommer i nærkamp med hinanden. Det koster sved på panden og ind imellem også blod og en sjælden gang tårer…
Men hver gang smil på læben.

BOLDSPIL

I Boldspil er der gang i den hele timen. Det handler hovedsagligt om de store boldspil som f.eks. basket, volley og fodbold, men et spil som ultimate kunne også være noget, vi afprøvede i løbet af valgfagsperioden.
Vi leger os frem til en forståelse af de kendte boldspil, men vi prøver også at spille dem så rigtigt som muligt. Boldspil er for dig, der gerne vil afprøve nogle af de store boldspil på en sjov og anderledes måde, og det er helt klart for dig, der gerne vil have det sjovt samtidigt med, at du bevæger dig.

Vi har masser af muligheder for at få rørt kroppen.

LYDER ØU SOM EN EFTERSKOLE FOR DIG?

KOM OG BESØG OS

KONTAKT OS