FILMEFTERSKOLE

Lav FILM EFTERSKOLE

På filmlinjen kan du bl.a dygtiggøre dig inden for kamera, lyd og lys, skrive manuskript, instruktion og redigere film på computer

På vores filmefterskole har vi professionelt udstyr, der blot venter på at blive brugt.

BLIV FILM-ELEV PÅ ØU

Filmlinjens film Regression vandt to priser og blev i alt nomineret til fire priser ved Dolly Awards 2023.

Filmefterskole

Hvis du vælger Filmlinjen, vil du få indblik i de forskellige aspekter en medieproduktion indebærer. Dermed kan du tage et kvalificeret valg om det er noget du vil arbejde videre med eller ej efter dit efterskoleophold.
Det kan bruges som som afsæt til dit ungdomsuddannelsesvalg, hvis du gerne vil på f.eks. en medieorienteret ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau eller en praktikplads hos et filmproduktionsfirma.

Filmefterskole

Springbrættet til en karriere indenfor film- og medieproduktion

Undervisningen

Du behøver ikke at have erfaring med film før du starter hos os, men blot en lyst til at udfordre dig selv, og have et åbent sind og turde at nedbryde grænser i forhold til at afprøve de forskellige aspekter, der ligger indenfor filmproduktion, hvad enten det er at stå foran kameraet som skuespiller, instruere eller lære nye ting indenfor filmredigering.

Du vil få indblik i de forskellige arbejdsopgaver, der hører til en filmproduktion bl.a manuskriptskrivning og brug af teknisk udstyr så som kamera, lyd, lys og redigering.
Vi tager også ud af huset for at få inspiration og har bl.a. besøgt Zentropa, Nordisk film, Metronome og DR-byen i både Aarhus, Aalborg og København.

Ambitionen

På Filmlinjen er målsætningen at være blandt Danmarks bedste filmefterskoler. Det kræver naturligvis nogle rammer og udstyr, der er i top og derfor bestræber vi os på at have det ypperste indenfor kamera- og redigeringsudstyr.
Filmlinjen deltager hvert år i forskellige filmfestivaler bl.a Dolly Awards, der er det uofficielle DM i kortfilm for efterskoler.

Hverdagen som filmskaber

På vores filmefterskole kommer du til at arbejde dybdegående med de fleste genre som filmmediet indeholder – fx kortfilm, gyser, drama, komedie, animation.
Udover de temaer, der bliver præsenteret i undervisningen, vil du få mulighed for at lave dine egne projekter – kun fantasien sætter grænser.

Kort om Filmlinjen fortalt af

Eliza og Michael

Se filmen “Ulegemlig” – vinder af Dolly awards 2022 for bedste lys.

UDSTYR

VI RÅDER OVER FLERE PROFESSIONELLE FILMKAMERAER OG FLERE BIOGRAFER PÅ ØU. DU REDIGERER FILMENE PÅ EN AF VORES IMACS.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

SÅ BESØG OS

KONTAKT OS